Baard - Snortransplantatie

Baard - Snortransplantatie

In de afgelopen jaren is het implanteren van baarden en snorren naar voren gekomen in de baardgenres.

Niet alleen Turkse mannen maar ook Arabische mannen tonen grote interesse in deze teelt van de baard of snor. In het baard- en snorgebied van mannen worden haarzakjes uit de hoofdhuid getransplanteerd naar gebieden waar haren ontbreken of waar het normaal zelden wordt gezien. Wel moet worden overwogen dat het haar in de nek van de baard-snor als donor wordt gebruikt. Net als bij het haar hebben ook de snorren uitgangspunten. Snorren zijn gebogen. Bij de baarden zijn er bochten in het middengebied en bochten in het zijgebied. Daarom is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de aspecten en hoeken van elk plantgebied. Het kanaal moet worden geopend onder bepaalde hoeken van 5-10 graden, net zoals bij wenkbrauwtransplantatie. 

Kan het worden aangebracht op mannen met inhammen? 

De baard- en snortransplantatie is een methode die kan worden toegepast op patiënten die geen baard en/of snor hebben. Op deze manier hebben wij haar- en snortransplantaties met succes toegepast op veel Arabische en oosterse patiënten die naar onze kliniek zijn gekomen. 

Het heeft geen enkele invloed op het behandelingsproces of de te transplanteren patiënt brunette of blond is. Patiënten met verschillende haar- en baardkleur moeten goed worden geanalyseerd. Het is handig om de patiënt vooraf te waarschuwen voor de mogelijke uitkomst. 

Hoe een baard, snor te laten groeien? 

Een baard-snortransplantatie is een procedure van één sessie onder lokale anesthesie. Het is een pijnloze behandeling die ongeveer 4-5 uur duurt. Enkele korsten kunnen de volgende dag in het getransplanteerde gebied worden gezien. Maar deze trekken snel weg. De haren aan de uiteinden van de geplante wortels vallen na 15 dagen uit. Dit is normaal. Na drie maanden beginnen de haren weer te groeien. In 6 tot 8 maanden heeft de baard en/of snor het gewenste resultaat bereikt. 

De ervaring van baard- en snortransplanteerders is erg belangrijk omdat dit het resultaat zal beïnvloeden. Baard- en snorenteelt wordt door ons team met succes toegepast. 

Zowel de behandeling als ook de zorg na het planten gebeurt door ons ervaren team. Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57