TDF-methode Haartransplantatie

TDF-methode Haartransplantatie

TDF (Two Days Fue) -methode, de huidige technologie die wordt gebruikt bij haartransplantatie.

Bij deze methode worden mannen die meer haaropeningen hebben, gedurende twee opeenvolgende dagen en twee sessies getransplanteerd. 

TDF (Two Days Fue) -methode Haartransplantatie 

TDF (Two Days Fue) -methode, de huidige technologie die wordt gebruikt bij haartransplantatie. Bij deze methode worden mannen die meer haaropeningen hebben, gedurende twee opeenvolgende dagen en twee sessies getransplanteerd. Net als bij andere technieken, is het niet nodig om 6-8 maanden te wachten. Het wordt met succes toegepast in gevallen waar de voor- en achterkant van het haar volledig kaal zijn, genaamd Demirel Hoofd. Het is een zeer effectieve methode voor mensen die vanwege hun drukke werk niet de kans kunnen krijgen om een haartransplantatie te ondergaan en die er de voorkeur aan geven om in korte tijd na de haartransplantatie terug te keren naar het zakenleven. 

Hoe presteerde de TDF-methode van haartransplantatie? 

De procedure wordt uitgevoerd onder lokale anesthesie. Tijdens haartransplantatie wordt het donorgebied in tweeën gedeeld, rechts en links. De haarlokken in het juiste gebied worden verwijderd en overgebracht naar de eerste helft van het kalende gebied. Voor de resterende open ruimte worden de kanaaltjes waarin het haar wordt geplaatst geopend. Zo wordt de helft van de transacties op de eerste dag voltooid. Op de tweede dag worden de haarwortels genomen vanaf de linkerkant, de andere kant van het donorgebied. Het wordt de dag ervoor in de geopende kanalen geplaatst. 

Bij haartransplantatie worden op één dag ongeveer 4.200-4.300 wortels toegevoegd. Gezien het feit dat een wortel gemiddeld 2,7 lokken heeft, worden er 10.000-11.000 lokken per dag geplant. Het is niet mogelijk om de gewenste dichtheid te bereiken met één dag zaaien in gevallen waar het voor-, achter- en middenhaar van de persoon kaal is als een handpalm. Patiënten met dit type haar krijgen uiteindelijk hun haar terug na twee jaar planten. 2.500-3.000 wortels worden op de eerste dag met behulp van de TDF-methode overgebracht naar het voorste gebied. Op de tweede dag worden wortels geoogst van de linker donorplaats en toegevoegd aan de piekplaats. Dus na twee dagen zijn in totaal is 6.000 - 6.500 wortels geplant. Op deze manier wordt het voor-, midden- en achterhaar van de patiënt in een periode van twee dagen in de hele regio uitgevoerd. Haartransplantatie met een tweedaagse procedure zonder twee jaar te wachten, biedt veel comfort en de patiënt is er gelukkig mee. 

Kan TDF op alle haartypes worden aangebracht? 

TDF is een succesvolle transplantatiemethode in haartypen waarbij de voorste, achterste en middelste haargebieden volledig open zijn. 

Wat is het genezingsproces met TDF? 

Er is geen verschil met een haartransplantatie uitgevoerd in één sessie. Op dezelfde manier wordt verbetering gezien. ACell PRP-behandeling wordt toegepast op te transplanteren gebied tijdens de operatie. Deze techniek verkort het genezingsproces. Er is een spoorloos en snel herstel. De nieuwe haarwortels worden steviger. 

Hoelang voordat de behandeling is geslaagd? 

65-70 procent van het haar duurt het gemiddeld 6-8 maanden bij transplantaties aan de voorzijde. Het laatste transplantatiegebied in het voorste gebied wordt gezien na een jaar. De groei is hier iets langzamer omdat er meer voeding wordt geleverd door haarvaten in het piekgebied. Na 8 tot 10 maanden bereikt de behandeling volledig succes in dit gebied. 

Net als bij DHI, FUE en ongeschoren haartransplantatie is de ervaring van experts in TDF-haartransplantatie erg belangrijk. De TDF-haartransplantatiemethode wordt met succes toegepast door ons team. Zowel het proces als de opvolging na het planten gebeurt door ons ervaren team. Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57