Zonder te scheren haartransplantatie

Zonder te scheren haartransplantatie

Haartransplantatie is een van de meest esthetische operaties die mannen in onze moderne wereld uitvoeren.

Tegenwoordig kan, zonder het haar te scheren, FUE haartransplantatie worden toegepast.

Haarverlies bij mannen begint met het openen van de voorste haarregio’s. De voorste haarlijn verdwijnt en gaat dan langzaam open in het bovenste gebied, de voorkant en de achterkant komen samen en het bovenste gedeelte begint te openen. Het is niet nodig om het hele haar te scheren, vooral niet wanneer de heuvels van de voorste kanten open zijn. FUE-haartransplantatie kan worden uitgevoerd zonder te scheren in gevallen waar verdunning optreedt tussen de haren. 

Vooral bij mannen van wie het haar in het nekgebied ongeveer 4 cm lang is, is het mogelijk om het geschoren gebied met 2 filamenten te sluiten en het geschoren gebied te sluiten met hun lange haar, zodat het haar na 2-3 dagen natuurlijk open gaat zonder te scheren. 

Wat is het verschil tussen ongeschoren haartransplantatie en geschoren haartransplantatie? 

Ongeschoren haartransplantatie is een van de haartransplantatiemethoden waar mannen de voorkeur aan geven. Omdat we weten dat bij geschoren haartransplantaties de hoofdhuid nummer 1 moet zijn. Dit komt door het feit dat het piekgebied helemaal leeg is, wat een zeer intensieve haartransplantatie vereist, dat wil zeggen bijna 3.000 tot 5.000 transplantaten en een dichte haartransplantatie die wortel wordt genoemd, moet worden gedaan met geschoren FUE. Omdat in de nek van de haarzakjes van deze regio's een scheerbeurt nodig is. Het is mogelijk om ongeschoren FUE te doen bij mannen en vrouwen waar het te transplanteren oppervlak klein is en er weinig haartransplantaties zijn. 

Na een ongeschoren haartransplantatie 

Het proces na ongeschoren FUE-haartransplantatie is hetzelfde als bij andere haartransplantatiemethoden. Haartransplantatiedokters delen gedetailleerde informatie over het beschermen en wassen van haar. In dit stadium is het voldoende om de aanbevelingen van de arts op te volgen. De groei van het getransplanteerde haar vindt plaats in het natuurlijke proces. In de periode van 3 maanden begint nieuw haar te groeien en dit neemt toe in de 6e maand. Aan het einde van 1 jaar worden de daadwerkelijke resultaten behaald. Na de ingreep kan het haar naar wens worden verlengd en gestyled. 

Zoals bij alle andere haartransplantatiemethoden zoals DHI, FUE en ongeschoren haartransplantatie, is de ervaring van de specialisten erg belangrijk. De methode van ongeschoren haartransplantatie wordt met succes toegepast door ons team. Zowel het proces als de opvolging na het planten gebeurt door ons ervaren team. Neem bij eventuele problemen contact met ons op.

JOUW VRAGEN

Alle bewerkingen die worden uitgevoerd met ZNZ Hair Center vallen onder onze garantie.
Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

Wat zal de toekomst van haartransplantatie zijn?

De meest gebruikte haartransplantatietechniek vandaag: het is de FUE-techniek. De FUE-techniek werd genomen als een belangrijke stap voor de toekomst van haartransplantatie. Bij dit type haartransplantatie wordt het haar één voor één uit een gebied gehaald door middel van speciale pijpjes en wordt het haar in het te transplanteren gebied geplaatst.

BLOG23.11.2020 13:19:28
Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Geschiedenis van haartransplantatie van vroeger tot nu

Natuurlijk heeft haartransplantatie, net als al het andere, ook een geschiedenis. Als u geïnteresseerd bent in haartransplantatie en de geschiedenis van haartransplantatie, zal dit artikel u door de tijd leiden en uitleggen hoe haartransplantatiebehandelingen door de geschiedenis heen zijn toegepast.

BLOG16.11.2020 13:13:52
Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Wat is baardtransplantatie, hoe wordt het gedaan?

Baard is voor sommige mannen het belangrijkste accessoire dat ze hebben. Baardverlies of schaarse baard, die door verschillende redenen kan worden veroorzaakt, kan worden verholpen met een baardtransplantatiebehandeling.

BLOG9.11.2020 13:07:57